17-18 mai Ghibstock X

17 – 18 mai 2019, ora 16:00, Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”,  str. A. Vlahuta, nr. 12-14

Pret abonament: 25 lei

Ghibstock X

Festivalul din curtea școlii se întoarce cu ce mai mare ediție de până acum, ediția X. Pregătește-ți gașca pentru două zile de dans, muzică bună.

Mai multe nume ca în oricare alt an. The Kryptonite Sparks, Dj Shiver, Cred ca sunt Extraterestru, Argatu & Moș Martin dar și mulți alții vor face curtea școlii să vibreze. Muzica bună e pretutindeni, astfel încât participanții se pot bucura de scena Silent Garden, locul unde alegerea le aparține.

Când vrei să iei o pauză din dansat poți explora incinta festivalului pentru a descoperi zecile de surprize și activitățile care îți vor reaminti de copilărie.

Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii asociației blana! vor implementa două proiecte caritabile. Tabăra Ghibstock va ajuta alți 25 de copii din satele de lângă Cluj. În cele 5 zile cu activități de educație nonformală îi vom încuraja pe copii să aibă mai multă încredere în ei, în cei din jur și cel mai important, le vom arăta că școala e mai mult decât ceea ce pare. Comunitatea – Un proiect în satul copiilor, care va fi conceput și implementat de la zero, alături de ei. Astfel vom continua să construim ce am început în tabără, vor dezvolta abilități noi, vom oferi un cadru în care tinerii aplică ce au învățat în tabără pentru transformarea mediului în care trăiesc.

Abonamentele se gasesc online, pe www.ghibstock.ro. Biletele pot fi achiziționate de asemenea la intrare, fiind disponibile și cele pentru o singură zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.