17-18 mai Transylvanian Clusters International Conference

17 – 18 mai 2018, ora 09:00, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, nr. 5, Cluj-Napoca

Transylvanian Clusters International Conference – a 4-a ediție

Cinci clustere din Transilvania aduc la Cluj-Napoca invitați din 18 țări pentru a crea punți economice între Europa și Asia.

Conferința internațională iși propune schimburi de bune practici (idei inovatoare și tehnologii performante), între oameni de afaceri, antreprenori, experți și inventatori, care înțeleg că interconectarea și colaborările îi ajută să fie mai competitivi pe piață. Astfel de oameni de afaceri și reprezentanți ai instituțiilor suport sunt și cei afiliați în clusterele organizatoare – Cluster Mobilier Transilvan, iTechTransilvania Cluster, AgroTransilvania Cluster, Clusterul TREC și Clusterul de Industrii Creative Transilvania.

Ediția din acest an este inclusă în cadrul Zilelor Clujului, pentru a sublinia dorința comunității locale de a se defini drept oraș al inovației și are și scopul de a pregăti România pentru a prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, prin dezvoltarea la nivel internațional de relații economice, academice, culturale și instituționale.

Participanții la conferința internațională a clusterelor din Transilvania au fost încurajați să-și creeze legături directe prin înscrierea în sesiunile de matching. În cadrul acestor întâlniri față în față, fiecare și-a putut alege partenerii de dialog din domeniile proprii de interes. Platforma de potrivire B2Match le-a permis tuturor să-și creeze un profil personal și să-și stabilească diferite întâlniri: B2B (Business to Business), B2C (Business to Cluster), B2G (Business to Governance).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.