17-20 martie Expozitia Non Dezastru

Expozitia Non Dezastru

17 – 20 martie 2022, ora 19:00, Plankton Gallery, str. Napoca, nr. 5

Expozitia Non Dezastru – expozitie colectiva de desen    Expozitia Non Dezastru 

Expoziție colectivă de desen, cu prieteni desenatori și foști elevi din ultimii 5 ani de activitate ca și prof de desen.

In ultimii 5 ani am gestionat cantități mari de desene, fie că au fost ale mele, fie că au fost rezultate ale unor cursuri de atelier sau cursuri online, fie că sunt desene pe care le-am cumpărat de la prieteni și elevi. Așa că, din cand în cand, vine vremea unui inventar. Si cum este primăvară și pandemia s-a terminat, si cum mulți dintre noi dorim să ne întalnim și să socializăm întru îndepărtarea anxietăților generate de restricții si alte separări, am decis să expunem o selecție de aprox. 70 de desene, ce reprezintă spuma planktonului acumulat în ultima vreme.

Puteți să-i spuneți ‘colecția Plankton’, și nu numai. Și mai mult de atat, expoziția va avea loc în spațiul galeriei Plankton, locul meu preferat de pe Napoca 5, unde am petrecut 7 ani de top, de la care o să-mi iau rămas bun începand cu luna aprilie!

Bineînțeles, tot ce scoatem la lumina va fi și de vanzare, iar prețurile vor fi afișate aici https://www.planktonacademy.com/shop , unde vor apărea toate lucrările expuse, pană joia viitoare, cu prețuri și detalii. Nicio presiune în sensul acesta, știm că e criză, inflație, razboi și toate celelalte.

Vă așteptăm să vă bucurați de bucuria noastră, să îmbinăm metaverse-ul cu realitatea, și să sărbătorim primăvara cum se cuvine!

Recomand următorul mod de întrebuințare: intrați miercuri la 7 pe Facebook pe pagina @Plankton Gallery unde va avea loc si premiera expoziției Drawing Muse, după care haideți joi la 18:30 la vernisajul expozitiei Non dezastru, la spațiul din strada Napoca.

Program de vizitare: 12:00 – 18:00 cu tot felul de surprize in program!

Artisti invitati: Criste Alexandra, Beatrice Dan, Puspa Niraula, Adelina Campean, Simona Cobirzan, Flaviu Moldovan, Raluca Moisi, Sanziana Tarta, Nicole Mosora, Bogdan Macoviciuc, Sinziana Craciun, Cristina Pop, Alexia Persa, Pataki Ernest, Coca Mihaela , Andreea Maria, Wiliam Iacab, Alisa David, Mihaela Varga, Miruna Toma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.