17 – 21 iulie 2019, ora 14:00, Castelul Bánffy, Bontida, Rascruci, jud. Cluj

Abonament: intre 599 si 1019 lei, Bilet de 1 zi: intre 249 si 469 lei

Electric Castle 2019

Cu peste 300.000 de metri pătrați amenajați de la zero pentru a deveni spațiul experiențelor de top în muzică, arte, fashion, sport și entertaiment, Electric Castle urmează să-și deschidă porțile.

Headlinerii editiei din acest an,sunt: Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars și Bring Me The Horizon.

Alte nume confirmate: Lemaitre, Mono, Tommy Cash revine la rândul său, HandsomeFurssau Viagra Boys. Proiectul HospitalityNightcontinuă și în 2019, cu London Electricity, Dynamite MC, Spyși Danny Byrd într-o seară dedicată.

Dintre diversele variante existente pentru a ajunge în festival, organizatorii recomandă fie linia specială de autobuze, fie trenurile, un mod de a evita aglomerarea traseului rutier deloc generos între Cluj Napoca și Bonțida. Autobuzele vor circula non stop, începând cu miercuri, ora 8:00, biletele putând fi deja cumpărate online de aici https://bit.ly/2LMfmrw sau direct cu brățara de la autobuze.

Zonele de food court au fost extinse odată cu această ediție, atât în festival, cât și în campinguri, care au propriile zone de lounge. Gusturile sunt respectate în diversitatea lor, cu oferte pe măsură, indiferent de regimul vegan, vegetarian sau foarte proteic adoptat.

Bilete și abonamente disponibile pe site-ul oficial Electric Castle.