17-26 noiembrie Muzeul Frustrărilor

Muzeul Frustrărilor 17

 17 – 26 noiembrie 2023, ora 18:00, Casa TIFF, str. Universității, nr. 6

Intrarea libera

Muzeul Frustrărilor – expoziție-instalație

Vino să vezi cum am transformat, alături de o echipă artistică multidisciplinară, emoțiile mai puțin „frumoase” în exponate de muzeu!                    Muzeul Frustrărilor 17  Muzeul Frustrărilor 17

În data de 17 noiembrie, expoziția va fi deschisă cu un vernisaj (ora 18:00) la care va participa echipa artistică a proiectului, urmând ca în zilele de 18, 19, 24, 25 și 26 noiembrie, aceasta să fie deschisă intre orele 15:00 si 21:00.

Intrarea este libera, fără rezervare în prealabil, însă recomandăm vizitarea pe tot parcursul orar, pentru a evita aglomerația în timpul orelor de seară. Evenimentul este recomandat vizitatorilor cu vârste peste 12 ani. De asemenea, te rugăm să ai la tine o pereche de căști care funcționează cu propriul telefon. Ele îți vor fi utile pentru a avea o experiență cât mai plăcută în cadrul instalației.

Pregătește-te pentru o experiență unică, prin care vei explora fațetele frustrării la diferite vârste, cu ajutorul tehnicilor new media, de storytelling sau senzoriale. Mai mult decât atât, îți vei putea pune amprenta asupra instalației în timp real, prin intermediul exponatelor interactive.
Nu te aștepta să vezi un muzeu tradițional în care te uiți de la distanță la arta curatoriată, ci va fi o experiență participativă, în care fiecare vizitator poate să adauge expoziției puțin din universul său interior. Povești înregistrate în timp real, un laborator al tăcerii, modalități diferite de a înțelege și reinterpreta frustrarea sunt doar câteva dintre elementele care îți vor activa toate simțurile și care te vor ajuta să explorezi într-un mediu creativ multiplele forme pe care frustrarea le poate lua.
după o idee de Andreea Șovan și Diana Buluga
curator: Adina Lazăr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.