17 august Cum faci trecerea de la viziune la succes în proiectele tale

de la viziune la succes

Joi, 17 august 2023, ora 19:00, ClujHub, str. Regele Ferdinand, nr. 22-26

Participarea gratuită

Cum faci trecerea de la viziune la succes în proiectele tale

Scânteia care te face să pornești pe calea freelancingului sau a antreprenoriatului e de multe ori o idee. Însă pentru mulți dintre noi, ideile bune rămân doar atât – niște concepte abstracte care nu sunt implementate niciodată.

Dacă ai cel puțin o idee pe care nu ai știut cum să o implementezi sau care nu a mai văzut lumina zilei pentru că ți-ai pierdut motivația pe parcurs, hai cu noi la a doua ediție a evenimentului No.Mad Talks Cluj-Napoca ca să afli cum faci trecerea de la viziune la succes în proiectele tale.

Alături de Victor Miron, fondator Cărțile pe Față și Curator TEDxZorilor și Andrei Covaciu, fondator & CTO Bookr, vom povesti despre cum face să ne transformăm ideea în realitate, fie că e vorba despre un proiect sau lansarea unui business, dar și cum ne găsim motivația și ce avem de făcut ca să o păstrăm pe parcurs, când lucrurile nu merg conform planului inițial.

Despre speakeri:
Victor Miron se descrie ca fiind ‘’un idealist cu inițiativă și un promotor la stilului de viață de învățare continuă’’. A fost implicat în afacerea de familie service auto Iovi, în startupurile UseTogether și AppFavorites, iar în 2014 a pornit campania de promovare a lecturii Cărțile pe Față, unde au gândit și implementat 20+ acțiuni de încurajare a lecturii (ex: transport public gratuit pentru cititori, intrare gratuită la grădina botanică dacă ai o carte la tine, bibilioteca mobilă BookTruck). În prezent, Victor este curatorul TEDxZorilor și gazda CreativeMornings Cluj.
Andrei Covaciu este fondatorul Bookr, o platformă de rezervări pentru servicii. Născut în 1998 în Cluj-Napoca, Andrei a manifestat încă de mic un interes pentru calculatoare și programare, începându-și călătoria în lumea tehnologică în adolescență. În 2020, în timpul pandemiei de Covid-19, Andrei a lansat Empathy, o aplicație bazată pe voce care încuraja comunicarea autentică și empatia în mediul online. Iar din 2021 este co-fondatorul Bookr, o aplicație cu viziunea de a facilita rezervările rapide și eficiente pentru o gamă largă de servicii care are în prezent peste 40.000 de utilizatori și peste 600 de business partenere ce au generat peste 1M euro market revenue.
Evenimentul va fi moderat de Andreea Chiuaru, antreprenor în marketing online și ambasador No.Mad Talks Cluj-Napoca.
Cele două discuții vor fi urmate de o sesiune de networking în care te poți conecta cu alți freelanceri și antreprenori din Cluj, în jurul unui pahar de vin oferit de partenerii noștri de la Cramele Recas
Programul evenimentului:
19:00 – 19:15 – ne strângem, povestim și facem cunoștință
19:15 – 20:25 – Q&A cu Victor Miron și Andrei Covaciu
20:25 – 21:00 – free networking session
Participarea este gratuită, dar se face pe baza de înscriere. https://forms.gle/FAWeEiEWjMzBYgTm7
Locurile sunt limitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.