17 decembrie Dăruiește din suflet pentru o educație sănătoasă

Luni, 17 decembrie 2018, ora 18:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Donația minima: 20 lei

Dăruiește din suflet pentru o educație sănătoasă

Daruim din suflet si ne bucuram de un show complet: muzica, dans, licitații, tombolă cu premii valoroase, welcoming cocktail buffet. Vor urca pe scena: Vlăduța Lupău, Arpi&Zip Band, The Todorans, Katia Cărbune, Ministar Cluj, Knights of Transylvania cheerleaders și, binențeles, al nostru drag prezentator Bogdan Bob Radulescu!

Intrarea se face pe baza unei donații minime de 20 lei, care reprezintă practic un bilet de tombola. Pentru copiii până în 14 ani, donația este de 10 lei, iar pentru cei care doresc să aibă asigurat loc în primele rânduri, avem și varianta ”VIP” de 50 lei.

Fiecare tichet de 20 lei cumpărat în plus reprezintă, binențeles, o șansă în plus- pentru fiecare copil ajutat prin intermediul Galei, dar și de a câștiga unul dintre premiile consistente puse la bătaie de oameni la fel de generoși: curățenie profesională de Crăciun de la Luna Cleaning în valoare de 600 lei, tratamente dermato-cosmetice la cea mai nouă și modernă clinică din Cluj, DermaVision (800 lei), răsfăț de înfrumusețare la cel mai tare salon, Catwalk by Ramona Mândru (500 lei), 3 ore de animație la petreceri pentru copii oferite de Alexandra Olari, mâncare bună adusă direct acasă de Casa Goia Delivery (2 mese în valoare de 200 de lei fiecare), bilete pentru 2 grupuri de prieteni la cel mai nou joc de room escape din Cluj-Napoca, Just Get Out (360 lei fiecare), o cină pentru două persoane oferită de 25th) downtown flavors și multe, multe altele.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru o dezvoltare fizică și mentală sănătoasă a copiilor din centre de plasament, printr-un proiect implementat și susținut de Clubul Sportiv Transilvania Seeds.

Clubul Sportiv Transilvania Seeds susține, în prezent, 10 copii din centre de plasament să aibă acces la antrenamente de fotbal, cu tot cu ceea ce presupun acestea – echipamente, transport dus-întors de 3 ori pe săptămână, închirierea terenurilor, plata antrenorilor și cantonamente. Costurile, pe an, se ridică la 13.000 de euro.

Scopul galei este strângerea de fonduri pentru asigurarea cheltuielilor pe un an, dublarea numărului de beneficiari, creșterea numărului de antrenori și crearea de programe noi care să ajute la dezvoltarea personală a tinerilor ce provin din sistemul de protecție.

Avem din nou nevoie de ajutorul tău. doar impreuna putem reuși! Să dăruim din suflet pentru o educație sănătoasă!

Invitati: Arpy & Zip Band, The Todorans (Adela, David si Origen Todoran), Vlăduța Lupău, Katia, Ministar Cluj, Knights cheerleaders.

Prezentator: Bogdan Bob Radulescu

Vrei să ne ajuți si altfel?
Donează direct în contul special al Clubului Lions Hope Cluj: RO25BTRLRONCRT0406639503, deschis la Banca Transilvania!
Fii șofer voluntar pentru copii la antrenamente!
Dacă ești expert în sport, psihologie sau dezvoltare personală, susține workshop-uri pentru educația sănătoasă a acestor copii!
Sponsorizează un copil lunar, timp de cel puțin un an, cu 300 de lei pentru acoperirea costurilor cu antrenamentele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.