17 decembrie Lansare film Usturoi

Joi, 17 decembrie 2015, Cinema Victoria, Cinema Mărăști

Filmul Usturoi se lansează în cinema și online

În cinematografele din țară, dar și pe Internet pentru românii din Diaspora, va rula din 17 decembrie filmul Usturoi, înregistrat made în Transilvania. Premiera filmului, regizat și produs de clujenii Lucian Alexandrescu și bloggerul Radu Băzăvan, va avea loc în două cinematografe din Cluj și unul din Zalău, dar și pe platforma online Vimeo on Demand.

Toți cei care nu au văzut filmul în cadrul TIFF sau Comedy Cluj vor putea să-și ia bilet din ianuarie căci filmul va intra în cinematografe.

Exclusiv pentru românii din străinătate filmul va fi disponibil pe Vimeo on Demand, dar numai pentru două săptămâni. După aceea, Usturoi va fi disponibil pe filmulusturoi.ro și de pe pagina dedicată.

Așa cum producătorul și scenaristul Radu Băzăvan afirmă pe blogul său, “Usturoi este unul dintre filmele românești la care ne putem uita cu toată familia și pe care îl putem recomanda străinilor fără teama că își vor face o părere nasoală despre noi. Am văzut românii ieșind cu zâmbetul pe buze de la filmul nostru!”

Filmat în vara lui 2012, filmul a vut premiera în 2014 în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, fiind primul film independent filmat în totalitate în Transilvania post-comunistă.

Program:

Cinema Mărăști: ora 10:00, 19:30 (intrarea liberă)

Cinema Victoria: ora 13:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.