17 decembrie Platinia Cooking Battle

Duminica, 17 decembrie 2017, ora 12:00, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Platinia Cooking Battle –  X-mas Edition

Platinia Shopping Center a pus la cale rețeta unui nou eveniment apetisant: Platinia Cooking Battle – Xmas Edition.

Vă așteptăm cu mic și mare la o zi plină de experiențe culinare!

Program

12:00 – Dăm startul zilei cu un atelier de „bucătărit” pentru părinți și copii. Patru echipe vor învăța rețeta celor mai pufoase pancakes pentru Moș Crăciun, îndrumați de chef Paul Siserman și fiica sa, Paola.

13:30 – Vom colinda apoi meleagurile Italiei alături de Mario Quinto, chef al restaurantului Amagusto, care va împărtăși secretele celor mai delicioase Tagliatelle alla Bolognese și Linguine allo Scoglio. Pregătiți furculițele pentru degustare!

16:30 – Încingem atmosfera (și tigăile) într-un Cooking Battle ca la cartea de bucate. Opt concurenți se vor întrece în gusturi pregătind file de lup de mare cu legume blanșate și sos hollandaise. Chef Paul Siserman va dirija întregul proces, iar juriul va premia cel mai gustos preparat, cel mai aspectuos preparat și cel mai popular participant.

18:30 – Încheiem seara cu o demonstrație culinară și degustare oferite de chef Baluyot Jefferson Andamo, din partea restaurantului SAKURA, care va pregăti Nigiri, Hosomaki și Salmon Teriyaki pentru toți cei îndrăgostiți de bucătăria asiatică.

Participanții vor fi aleși prin tragere la sorți.

Copiii participanți în echipele de la atelierul de gătit trebuie să aibă vârsta minimă de 7 ani împliniți, iar maximă de 14 ani, la data evenimentului.

Regulament Cooking Battle Xmas Edition: http://bit.ly/concursgatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.