17 februarie Alerg pentru Spitalul Copiilor

Sambata, 17 februarie 2018, ora 11:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53 B

Nu există taxă de participare

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Dragi sustinatori revenim cu forte proaspete in 2018, si dam drumul la seria evenimentelor de alergare cu scop caritabil pentru proiectul asociatiei 1 Leu – Spitalul copiilor.

De aceasta data am schimbat locatia si anume Iulius-Parc. Prietenii nostri de la Iulius-Parc ne sustin, si le multumim pentru acest fapt. De asemenea vom fi sustinuti si de noi prieteni Diana Radu si Felicia Petrea. Diana ne va ajuta cu partea de incalzire inainte de alergare in timp ce Felicia ne va ajuta sa realizam amintiri frumoase prin intermediul talentului ei fotografic.

Ca de obicei ne intalnim să facem mișcare, să zâmbim și să donăm pentru un proiect ambițios, care își dorește să pună umărul la vindecarea unor boli cumplite în randul celor mai mici pacienți: copiii!.

Acesta nu este un concurs, nu există taxă de participare, înscriere, cronometru sau podium. Este un exercițiu de solidaritate umană, de bunăvoință, unde orice donație este binevenită, dar nicidecum obligatorie. Alergarea este simbolică, fiecare după putere sau dispoziție.

„Cât de complicat poate fi să faci un spital doar din fonduri private? Probabil foarte complicat. Asta însă nu ne poate impiedica să îl facem oricum.
Copiii ar trebui să se bucure de copilărie. Să se joace, să descopere, să râdă. Să facă toate astea știind că mami si tati vor repara orice problemă apărută pe drum. Avem nevoie de ajutorul tău! Da, pentru ca ne dorim ca acest centru să fie construit exclusiv din bani privați: donații și/sau sponsorizări de la persoane fizice și juridice private, române sau străine.”

Detalii despre proiect: www.1leu.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.