17 februarie Retrospectiva TIFF – Tribul

Miercuri, 17 februarie 2016, ora 17:30, Cinema Victoria, b-dul Eroilor, nr. 51

Pret bilet: 10 lei

Retrospectiva TIFF – Tribul (Plemya)

Se pot vedea sau revedea, zilnic, cele mai emblematice filme din 2015, recomandate de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Majoritatea filmelor alese pentru această retrospectivă a figurat în programul TIFF din 2015, producțiile putând fi, de asemenea, vizionate pe parcursul anului trecut, la Cinema Victoria.

“Suntem convinși că mai sunt mulți spectatori clujeni care nu au avut încă ocazia să vadă unele dintre filmele selectate sau care doresc să le revadă, așa că, realizând această retrospectivă dorim să creăm o bună ocazie pentru ei să vină la proiecții și să aprecieze filmele”, a declarat Gabriela Bodea, Directoarea Asociației Victoria Film.

Productie: Ucraina, Olanda ,2014

Gen:crima,drama (130 min.)

Regia: Miroslav Slaboshpitsky

Cu : Yana Novikova, Rosa Babiy, Grigoriy Fesenko, Alexander Dsiadevich

Premii si festivaluri : un premiu şi o nominalizare Cannes

Acțiunea se petrece într-o școală pentru surdo-muți, actorii sunt non-profesioniști surdo-muți, iar filmul nu conține nici dialog, nici subtitluri.

Tribul te forțează să priveşti, fără să clipeşti în abisul depravării umane totale.

Tribul este o piesa unică de cinema.

*”Cinema-ul nu încetează să surprindă și uimească, iar debutul Slaboshpitsky te va lăsa literalmente fară cuvinte.”(Cine Vue)

Prețul biletelor este de 10 lei, preț normal și 8 lei, preț redus pentru elevi, studenți și seniori. Biletele se pot achiziționa de la casieria Cinema Victoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.