17 februarie Să descoperim opera și tainele ei

Luni, 17 februarie 2020, ora 10:00, Opera Nationala Romana, Piata Stefan cel Mare, nr 2-4

Pret bilet: 10 lei

Să descoperim opera și tainele ei – matineu

Regizor: Iulian Sandu

Evenimentul este dedicat cu precădere micilor spectatori, însă poate fi savurat de publicuri de toate vârstele, dornice să surprindă magia realizării unui spectacol de operă.

Spectatorii vor fi poftiți, cu mic, cu mare, pe covorul roșu și invitați în ”spectacolul” din spatele spectacolului: vor îndepărta cortina pentru a afla ce se întâmplă în culise și cum se creează o producție lirică, vor participa la toate pregătirile de la machiajul și costumele ce transformă artiștii în personaje de poveste, la repetițiile solistice, de orchestră, cor și balet, ce încropesc împreună spectacolul desăvârșit! Vor descoperi Opera și toate tainele ei!

În compania celor mai îndrăgite personaje și a artiștilor teatrului liric clujean: soliști, balerini și instrumentiști, regizori, scenografi, dar și a echipelor de producție și pregătire, cei prezenți vor escalada, cerceta și parcurge toate labirinturile nemaivăzute ale Operei Române din Cluj. Vă promitem o experiență de neuitat!

*Durata unei vizite cu tur ghidat este de 45 min., spectatorii având posibilitatea de a alege dintr-o serie de intervale orare stabilite.

Vârsta recomandată: 5+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.