17 ianuarie Disney English

Miercuri, 17 ianuarie 2018,  ora 17:00, Calendarul Magic, str. Paris, nr. 15

Cost curs: 30 lei/ şedinţă 

Disney English

Vârsta recomandată: 5-7 ani
Când? In fiecare miercuri, ora 17.00.
Preţ luna ianuarie: 100 lei/abonament sau 30 lei/şedinţă

Participarea se face doar pe baza de inscriere la telefon 0742946795 sau email calendarulmagic@yahoo.com

De ce copilul tău să nu înveţe engleza rapid, elegant, fără muncă, cu o lejeritate de invidiat, fără reguli de gramatică, pe care oricum nu le învăţa, ci doar folosindu-şi subconştientul şi exersând metode de învăţare prin ascultare?

Pentru că limbile străine, în special limba engleză, nu mai este de mult doar o aptitudine, ci o valoare în educaţia pentru viaţă, vă propunem un curs de limba engleză, “DISNEY ENGLISH”, care abordează o nouă tehnică prin care copilul să vorbească fluent engleza, utilizând poveşti distractive şi interactive.

Copilul va exersa vorbitul în limba engleză cu voce tare, învăţând un nou vocabular, la fel cum a făcut-o cu puţin timp în urmă, când a învăţat româna, va dialoga în engleză fără a memora mecanic cuvintele, va gândi rapid şi operativ.

Florina Russu, profesor cu zece ani experienţă, expert în predarea pentru copii, a gândit, cu resurse Disney, la îndemâna tuturor, un mod unic în care copiii acumulează cunoștințe, exersând, în special abilitățile de ascultare şi vorbire, apoi cele de citire și scriere, fără a le crea impresia că li se predă ceva. Toate într-un mediu sigur și de încredere, totul cu sprijinul celei mai complete colecții de resurse de predare pentru copii (dicţionare, cărţi, manuale, colecţii, CD-uri/DVD-uri, mascote).

Vă aşteptăm cu mare interes şi poftă de aventură!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.