17 ianuarie Menage a Trois

Joi, 17 ianuarie 2019, ora 21:00, Napoca 15, str. Napoca, nr.15

Pret bilet: 30 lei

Menage a Trois

Spectacolul Menage a trois, după Neil Simon, este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.

Menage a trois s-a jucat la Paris, Londra, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si în multe orașe din România.

Sinopsis
Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Mihaela Ceaicovschi). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o ora si douăzeci de minute.

Ioan Isaiu – un actor complet – de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

Mihaela Ceaicovschi – Roluri în teatru
Oxana în spectacolul Aniversare cu bucluc, regia Sorin Misirianțu, Teatru de Club Napoca
Copil în La ordin, Fuhrer! de Brigitte Schwaiger cu Maia Morgenstern, regia Mihai Măniuțiu, coregrafia Andrea Gavriliu, Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, 2016
Duniașa din Livada de vișini de A.P. Cehov
Lady Anne din Richard al III-lea
roluri in film:
Pam în scurtmetrajul Soluția lui Schopenhauer de Irvin D. Yalom, regia: Grigore Florea
Fata în scurtmetrajul bazat pe Clujul nocturn Dark into light, regia: Grigore Florea
Rivala, personaj principal în videoclipul Am Behki Maa Hali a interpretei libaneze Nawal Al Zoghbi, regia: Joe Bou Eld, producător: Petre Năstase, Sighișoara – august 2016

Sorin Misiriantu – A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, joacă în Amantul înşelat, Angajare de clovn, Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege.
Este regizorul îndrăgitului sitcom – Oportuniștii, de la Look Plus.
Este și regizorul acestei piese.

Rezervări: 0737-300300, 0730083883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.