17 iulie Avanpremieră The Croods: A New Age

The Croods

Sambata, 17 iulie 2021, Cinema City Iulius, Cinema City Vivo

The Croods: A New Age (Familia Crood: Vremuri noi) – regia: Joel Crawford

Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una! The Croods

Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească “acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toții în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-și construiască un cămin. După ce descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri și se bucură că au găsit în sfârșit căminul ideal, eroii noștri dau nas în nas cu… o altă familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici.

Familia Maibunovici (cu accent pe “mai bun”), cu casa lor sofisticată, cocoțată în copaci, cu invențiile lor nemaivăzute și cu acri întregi de pământ irigat pentru a da roade proaspete, sunt cu câteva trepte mai sus pe scara evoluției decât familia Crood. Când membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp până apar tensiuni între familia cavernelor și familia modernă.

Dar, când părea că nu există vreo șansă ca cele două familii să se înțeleagă, o amenințare comună le face să-și accepte diferențele și să purceadă împreună într-o aventură de neuitat, care îi va ajuta să-și construiască un viitor împreună.

Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Leslie Mann, Peter Dinklage

Gen film: Animaţie/ Aventuri/ Comedie/ Familie/ Fantastic

Durata 95 minute

Program:

Cinema City Iulius: 11:00(3D, ro, 4DX), 11:50(3D, ro), 13:30(3D, ro, 4DX)

Cinema City Polus: 11:10(3D, ro), 13:30(3D, ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.