17 iulie Constelatii Familiale

Duminica, 17 iulie 2016, ora 09:00, Centrul BBS, Calea Moților, nr. 102

Taxa pentru constelație: 150 lei

Workshop – Constelatii Familiale

Metoda constelatiilor familiale este o metoda eficienta de rezolvare a problemelor cu care ne confruntam zi de zi, ea dezvaluind emotiile noastre profunde, la nivel constient si inconstient.
Terapia constelatiilor familiale a fost creata de Bert Hellinger (psihoterapeut si fost preot misionar in Africa), considerata a fi o terapie fenomenologica, psihogenealogica, existentiala ce intervine in rezolvarea unor experiente dificile pe care le traim in prezent, dar care au radacini in evenimentele traumatizante din trecutul nostru sau al familiei din care facem parte.

Metoda constelatiilor familiale exploreaza dinamicile bazale si, deseori, ascunse in familii si grupuri umane si ofera o noua perspectiva asupra relatiilor din interiorul acestora. Sunt cunoscute 3 legi ale constelatiei familiale.
1. Legea apartenentei – orice om conceput si nascut intr-o familie are dreptul natural sa-i apartina.
2. Legea ordinii – fiecare are dreptul sa detina locul care ii corespunde, in ordinea in care a venit in familie (de ex: bunicii sunt inaintea parintilor si inaintea nepotilor; fratilor li se respecta rangul nasterii – cel mare, cel mijlociu, cel mic).
3. Legea echilibrului dintre a da/a primi – fiecare membru are dreptul de a primi si de a da in mod egal atentie, iubire, valoare, etc. Intre generatii – parintii daruiesc, iar copiii primesc. La randul lor, copiii daruiesc generatiei urmatoare.

“A face o constelatie”, in cadrul grupului de participanti, se refera la a configura o imagine in spatiu, invitand in diferite roluri (spre exemplu, in rol de “tata”, “mama”, “bunici”, s.a) diversi participanti din grup. In functie de cum sunt pozitionati acestia si de miscarea lor ulterioara se contureaza o imagine cu sens pentru cei implicati, iar aceasta imagine poarta numele de “constelatie”.

Conducător: Balogh Zoltan – facilitator de constelații familiale, psiholog, psihoterapeut
Contribuția pentru constelație: 150 RON (cei care vor lucra cu problemele lor)
Contribuția pentru participare: donație
Contribuția pentru folosirea spațiului pentru constelație: 25 RON
Numărul locurilor în grup: max. 5 pt. constelatii și max 10 pt. participanții


“Constelaţiile Familiale sunt un mod de a descoperi forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.” (Bertold Ulsamer)

Pentru a participa, nu este necesar să aveţi o experienţă anterioară în metoda Constelaţiilor Familiale, trebuie doar să vă lăsați mintea acasă și să veniți cu sufletul deschis.

Înscrierea la acest workshop puteti face prin email sau telefon și presupune participarea pe parcursul întregului workshop.
Email: bbslife@bbsconsulting.net
Tel: 0744-398984; 0743-038178

Confirmarea locului pt. constelație va fi însoțită de plata unui avans de 50 RON!

Vă așteptăm cu mult drag pentru o experiență determinantă și creștere sufletească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.