17 iunie Anotimpuri: Primul An

Vineri, 17 iunie 2016, ora 22:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Anotimpuri: Primul An

S-a împlinit un an calendaristic de când dansăm împreună și facem schimb de energii. 4 anotimpuri s-au succedat în ritmul pașilor noștri de dans, iar fiecărei luni i-a fost adus omagiul meritat.

Ne-am bucrat împreună de miresmele aduse de Florar și Cireșar. Am încins până și noaptea, într-o seară de Cuptor, când gagicile au preluat controlul platanelor. Odata cu Gustar am gustat techno românesc până în zorii zilei, iar asta nu ne-a săturat, ci ne-a deschis doar apetitul.

Au urmat lunile lui Răpciune, Brumărel și Brumar și odată cu ele și cheful de a experimenta performance-uri live. Cred că toți ne amintim noaptea din Gerar și setul imecabil al lui dragoș Rusu și Khidja. It was a blast!

În călătoria sa, Pământul se apropia de soare, iar imediat după Făurar, am pus de o ediție specială de Mărțișor și încă una, dedicată fetelor, de 8 martie. Mihai Popoviciu a umplut până la refuz Adăpostul și nimănui nu-i păsa că e început de săptămână.

Prier, după cum îi spune și numele, tare ne-a priit, iar Florarul ce-a urmat ne-a făcut să ne mândrim încă o dată cu dragii noștri muzicieni românași.

A fost un an plin, pentru toți. Urmăm drumul firesc al naturii și începem un nou ciclu. Mulțumim că sunteți alături de noi!

● Mango Bango
●Groove Salad
● HighRoller
● Men-D
● Ugly Astronaut
Visuals: MAN Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.