17 iunie Studiolife

Vineri, 17 iunie 2016, ora 15:00, Iulius Mall, str. Al. Vaida-Voievod, nr. 53 B

Pret bilet: 30 lei

Studiolife – prima editie

In ultimii ani, nu avem weekend fara evenimente multiple in Cluj. Noi, organizatorii, am incercat sa gasim o nisa noua, un concert de muzica live in aer liber pe un rooftop al Cluj-ului, respectiv Iulius Mall pentru prima editie. Conceptul a mai fost folosit in Cluj pe segmentul de muzica electronica, dar e prima oara cand formatii intregi vor urca pe acoperis.

Pentru prima editie am invitat trupe consacrate din Romania: Robin and the Backstabbers, Grimus, Jurjak, Otherside, Soundopamine, Satellites, Baby Elvis. Evenimentul va fi prezentat de Bogdan Serban si Alexandru Anghel, creeatori emisiunii Imi place sa Logout cu Bogdan Serban de la Radio Guerilla, si unii dintre cei mai importanti formatori de opinie de pe piata muzicala din Romania.

Evenimentul aduce sub aceeasi umbrela multe stiluri muzicale: pornind de la indie rock (Baby Elvis), jazzy techno (Soundopamine), electro (Otherside), noise pop (Satellites), alternative (Grimus) pana la indie pop (Robin and the Backstabbers sau Jurjak), diversitatea si non-comercialul fiind unul din criteriile de selectie a lineup-ului.

Sa ne bucuram impreuna de soare si privelisti, de apus, de un drink rece si de muzica buna.
Bilete se gasesc la Studio 26 (strada Piezisa nr. 26) sau in reteaua Biletmaster (www.biletmaster.ro, agentia Teatrala, agentia Wenns Tour Eroilor nr. 10).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.