Sambata, 17 iunie 2023, ora 19:00, Visuin, str. Universității, nr. 6

Intrarea libera

Zănatec – serată muzicală

Zănatec este un proiect care reunește muzicieni și instrumentiști în diverse formule. S-a născut din pasiune pentru muzica clasică și din dorința de a o aduce mai aproape de oameni.

Totul poate fi altfel, spuneZănatec. Pentru că muzica clasică e superbă așa cum este ea și nu are nevoie de nicio haină de gală. O putem asculta oricând și oriunde. Așadar, vă propunem un recital de muzică de cameră prin intermediul căruia vă vom transporta într-un voiaj în jurul lumii în care veți asculta lucrări compuse de Paganini, Saint-Saëns, Milhaud, Piazzolla, Satie și Ciulei.

Vor interpreta: Tania Moldovan – vioara, Adela Hania Greab – violoncel si Silviu Ciulei – chitara clasica/flamenco.

Acest eveniment este unicat și datorită faptului că Adela și Tania sunt surori și și-au dorit de mult timp ca acest proiect să ia amploare. De asemenea Silviu si Tania sunt rareori in țară, ei activând în Statele Unite ale Americii unde au făcut studiile și unde acum sunt interpreți și profesori universitari.

Pentru că nu facem rezervări în perioada TIFF, recomandăm să ajungeți la eveniment din timp.

Evenimentele Zănatec au loc în spații neobișnuite, cu o viață și o energie a lor, nelegată neaparat de muzică, având într-un final efectul de a aduce muzica mai aproape de sufletul ascultătorului.