17 mai Workshop de fotografie

Workshop de fotografie

Miercuri, 17 mai 2023, ora 17:00, Cluj Arena, Aleea Stadionului, nr. 2

Acces gratuit

Workshop de fotografie          Workshop de fotografie 

E timpul să ne vedem față în față. Așa că am organizat un turneu în mai multe orașe. Fiecare întâlnire va avea 4 ore, timp în care vom vorbi despre fotografie, de la importanța tehnicii – lumină, compoziție, posing, tehnici creative, până la cât de important este, de fapt, omul din spatele aparatului de fotografiat. Veţi vedea că o fotografie bună nu e neapărat făcută cu cea mai scumpă aparatură, și, de cele mai multe ori, aparatul de care ai nevoie este cel care potriveşte cu stilul şi nivelul tău, nu neapărat cel mai scump.

În cei 11 ani de când predau la școala de fotografie Avatar, dar și în ultimii 6 ani, de când susțin workshopuri, mi-am facut o idee destul de bună despre problemele, intrebările, greșelile cele mai frecvente pe care le fac fotografii. Le vom discuta pe rând, cu exemple și explicaţii. Vom organiza şi o sesiune de shooting live, acolo, în fața voastră, vom vedea că tehnica nu este de speriat, că este o etapă necesară, dar nu și suficientă pentru a avea o fotografie bună.

De ce să vii la workshop?
Din multe motive: informație de calitate, sfaturi, idei, socializare, posibilitatea de a testa aparate foto, obiective, accesorii foto şi video. Vom acorda premii, prin tragere la sorti (și nu puține, în jur de 7 premii pentru fiecare locație, constând în albume foto, accesorii foto, etc).

Un eveniment complex, menit sa aducă împreună fotografi din domenii diferite, la care accesul e gratuit şi unde poţi testa aparatură și câștiga premii. Serios, ce motive ai putea avea să nu vii?

Cui este adresat acest workshop?
Tuturor fotografilor şi pasionaţilor de fotografie, fotografi şi videografi de nuntă, fotografi experimentaţi, dar și celor care sunt la început de drum sau doar se gândesc să urmeze calea fotografiei. Indiferent că vrei să câștigi bani din asta sau vrei să faci fotografie „pentru sufletul tău”, vei gasi aici o parte din răspunsurile pe care le cauți, sau vei pleca acasă cu niște idei pe care să le pui mai târziu în practică.

De ce și videografi? Simplu. Multe din aspectele discutate, de la lumină, posing și compoziție, până la relația cu subiectul, sunt comune atât fotografiei, cât şi şi videografiei.

Înscrie-te completând formularul din link. https://avatar-studio.ro/photomania-strabate-romania/

Accesul în sală se face începând cu ora 16 , timp în care puteţi testa aparate şi accesorii de la partenerii noştri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.