17 martie Codecamp

Sambata, 17 martie 2018, ora 08:30, Grand Hotel Italia, str. Trifoiului, nr. 2

Participarea gratuita

Codecamp – a 5-a editie

Codecamp este una din cele mai mari conferințe IT din România, unde sunt asteptați peste 1000 de participanți – preponderent profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.


Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management & BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Dino Esposito, Jecelyn Yeen, Richard Warburton, Tony Kay, Vlad Zelinschi, Ciprian Jichici și Iulian Dogariu.

Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar inregistrarea se poate face aici: cluj.codecamp.ro/#register

Conferința este precedată de două zile de Masterclasses pe 15-16 martie, susținut de Richard Warburton: Reactive and Asynchronous Java.

Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România. După un parcus de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.