Vineri, 17 martie 2023, ora 19:00, Magic Puppet, b-dul Eroilor, nr. 16

Pret bilet: intre 30 si 100 lei

Teatru de păpuși – gen.Om     gen Om 17 martie     gen Om 17 martie

de: Ana Cucu Popescu

regia: Delia Gavlițchi

E important să chestionăm lumea din jurul nostru, să ne întrebăm de ce lucrurile se întâmplă într-un anumit fel. Gen.Om este un spectacol de animație destinat adulților, care își propune o incursiune plină de umor printre câteva dintre manifestările patriarhatului în societatea contemporană.
„Dramaturga spectacolului a auzit într-un special de comedie odată, că dacă le spui oamenilor lucruri serioase cu umor, e mai probabil ca ei să te asculte.” Așadar, haideți să ne deschidem urechile și mințile și să căutăm împreună răspunsuri la întrebări incomode.
Biletele se pot achiziționa online.
„Teatrul de animație. Dezvoltarea publicului matur” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
limită de vârstă: 18+

Atenție! Spectacolul folosește efecte speciale: lumini cu efect stroboscopic, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie.