17 octombrie Board Games Night

Joi, 17 octombrie 2019, ora 18:00, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Intrarea liberă

Board Games Night

Dacă sunteți printre aceia care prețuiesc joaca și apreciază o seară relaxantă petrecută cu prietenii, atunci avem ceva pentru voi!

Cărturești, în colaborare cu echipa The Guild Hall, vă invită la o seară dedicată amatorilor de board games! Alăturați-vă nouă joi, și participați la prima seară de board games din librărie. Aflați cum se joacă unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite jocuri de societate în librăria noastră Cărturești Platinia!

Vă pregătim o atmosferă prietenoasă și prielnică explorării jocurilor de aventură, de petrecere ori a jocurilor de familie aduse de echipa The Guild Hall. Tot ei vor fi acolo cu noi să ne ghideze în cunoașterea lumii fascinante a board games-urilor, oferindu-ne explicații și recomandări pentru o experiență completă. Vă invităm să intrați pe tărâmul jocurilor, să vă lăsați purtați de entuziasm și chiar să dobândiți îndemânare în practica jocurilor de societate!

Luna aceasta vom juca Dixit, Caracassone și Nume de Cod.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

De aceea vă rugăm să vă semnalați intenția de participare prin completarea formularului: https://form.jotformeu.com/92811761817361

Vă așteptăm cu drag!

În cazul în care nu mai puteți ajunge, deși v-ați înscris, vă rugăm să ne anunțați cu o zi înainte de eveniment. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă refuza participarea la evenimentele noastre pe viitor. Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.