17 septembrie Vânătorii de zmeie

Vânătorii de zmeie

Joi, 17 septembrie 2020, ora 19:00, Online

Participarea gratuită

Clubul de Carte Cluj 6.6 – Vânătorii de zmeie

În septembrie, citim și discutăm despre „Vânătorii de zmeie”, romanul de debut al autorului afgano-american Khaled Hosseini. Apărută în 2003, cartea urmărește prietenia dintre Amir și Hassan, doi băieți aparținând unor pături sociale diferite („fiul stăpânului, fiul servitorului”) și ne poartă prin vechiul Afganistan, surprinzând ultimele zile ale monarhiei și tranziția înspre Afganistanul contemporan, o societate atât de controversată și temută.

Cum funcționează?
Citim fiecare cartea, individual, iar joi, ne vedem pe Zoom. Procedura este foarte simplă: la data și ora stabilită, va trebui doar să accesați linkul întâlnirii » [îl vom adăuga exact aici + îl vom distribui în eveniment]. Linkul poate fi accesat doar atunci, eventual cu 5 minute înainte. Ni se pot alătura pasionați de lectură din întreaga țară, nu doar din Cluj.

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.

Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil. De asemenea, dacă preferați să faceți doar scurte intervenții în scris, există și chat.

Ce se întâmplă de obicei la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Și nu uitați: cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.