18-19 iunie Festivalul Evoluție Conștientă

18 – 19 iunie 2016, ora 10:00, Biblioteca Județeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanților, nr. 104

Pret bilet: 75 lei/ zi

Festivalul Evoluție Conștientă – a treia ediție

Vor fi două zile pline cu activități pentru suflet: conferințe, discuții, workshopuri și meditații, susținute de oameni autentici, care vin să împărtășească din experiențele și din prea-plinul lor. Fiecare zi se va încheia cu câte un concert.

Motto-ul ediției este: “Spiritualitatea autentică este viața, trăită”, iar lectorii, prin intervențiile lor, vor aduce “dovezi” în sprijinul acestei afirmații.

Va fi și un târg de produse, unde veți găsi cărți de spiritualitate și dezvoltare personală, cosmetice bio, produse ecologice, produse hand-made, obiecte de decor și multe altele.

Această ediție a fost concepută pentru a răspunde preferințelor voastre, astfel, în cele două secțiuni cu activități în paralel, veți găsi activități pentru toate gusturile!

Programul complet, precum și mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului: www.info-spiritual.ro/festivalul-evolutie-constienta.

Acest festival s-a născut din dorința de a oferi clujenilor informații și experiențe spirituale de calitate, întâlniri cu oameni autentici, care sunt exemple vii ale învățăturilor predate și care ne pot oferi “unelte” eficiente pentru creșterea spirituală.

Spiritualitatea este parte din viața noastră, fie că o recunoaștem sau nu. De fapt, spiritualitatea autentică este viața, trăită! Nu există lucruri “ne-spirituale”, iar lectorii, prin intervențiile lor, vor aduce argumente în favoarea acestei afirmații.

Dacă vrei să participi la festival, este nevoie să te ÎNSCRII, completând formularul de pe pagina festivalului și să achiți contravaloarea biletului ales în contul indicat pe site, înainte de a veni la locație. Vei primi apoi biletul prin E-mail.

Vă așteptăm cu mare drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.