18 – 20 octombrie 2022, ora 10:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

ReClothing – târg de toamnă  ReClothing 18 ReClothing 18

Toamna e momentul perfect pentru un refresh în garderobă, așa că JCI vine în ajutorul fashionistelor (și nu numai) cu soluții sustenabile.  Peste 1.000 de articole vestimentare vor fi disponibile în cadrul târgului desfășurat la Iulius Mall, zona H&M.

Vei găsi la evenimentul nostru haine în stare excepțională, în tendințe, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe. Evenimentul face parte din cadrul proiectului ReClothing, prin care ne propunem să reducem risipa din domeniul vestimentar.

În plus, vom avea și o mini colecție marca JCI – tricouri personalizate cu mesaje dedicate sustenabilității, dar și piese care au o nouă înfățișare prin diverse tehnici de upcycling.

Așa cum v-am obișnuit, târgul de haine aduce fapte bune. Mai exact, fondurile vor fi direcționate în hub-ul nostru educațional dedicat copiilor refugiaților din Ucraina! Ajută-ne să ajutăm! Hai la târg, iar cumpărăturile tale se transformă în bucurii pentru cei aflați în nevoie. Te așteptăm cu o mulțime de surprize și o tombolă specială!