18 decembrie Kings on Ice

Vineri, 18 decembrie 2015, ora 20:00, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: intre 195 lei si 495 lei

Kings On Ice – show de patinaj artistic

Kings On Ice, cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume, revine în România, la Cluj, cu un spectacol de excepție!

Gala ce îi va avea invitați pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, promite publicului român reprezentații impresionante de acrobații și dans pe gheața, într-un show de patinaj absolut.
După cinci ediții Kings On Ice desfășurate la București cu casa inchisă, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, vine în 2015 la Cluj, într-un recital de excepție.

Kings On Ice va avea loc pe 18 decembrie, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, regelui necontestat al gheții, Evgeni Plushenko, alăturându-i-se în cadrul show-ului câțiva dintre cei mai renumiți patinatori ai lumii: Philippe Candeloro, Johnny Weir, Tomas Verner, Kiira Korpi. Acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică vor fi acompaniate de sunetele suave ale viorii Stradivarius mânuite de binecunoscutul violonist Edvin Marton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.