18 decembrie Spectacol Caritabil De Crăciun

Marti, 18 decembrie 2018, ora 18:00, FSEGA, str. Teodor Mihali, nr. 58-60

Intrarea pe baza unei donaţii

Spectacol Caritabil De Crăciun

Tu câte fapte bune ai făcut anul acesta?

La ceas de sărbătoare, Asociaţia Studenţilor Contabili vă invităm la o seară cu iz de Crăciun, încărcată cu magie şi speranţă, din dorinţa de a dărui mai departe bucuria acestei sărbători.

Organizăm un spectacol caritabil în cadrul proiectului Contabilitatea Faptelor Bune, spectacol ce se va desfăşura în Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Seara va decurge ca o încântare, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari datorită activităţilor pe care vi le-am pregătit. Filme tematice de Crăciun, concert de colinde şi momente artistice alături voluntarii şi invitaţii noştri, totul pentru un scop caritabil, acela de a ajuta o familie din oraşul Cluj-Napoca care are nevoie de sprijinul nostru.

Intrarea se va face pe baza unei donaţii, iar banii adunaţi din vânzarea prăjiturilor şi a obiectelor hand-made realizate de voluntarii noştri vor fi investiţi în achiziţionarea bunurilor şi produselor de care familia are nevoie. De asemenea, se pot dona pentru cei doi copii ai familiei hainuţe, jucării şi dulciuri.

Chiar dacă are multă treabă în perioada aceasta, Moş Crăciun a acceptat invitaţia noastră şi va fi alături de noi în cadrul unei seri dedicate bunătăţii, inocenţei şi iubirii. Ne-a promis că va veni încărcat cu surprize şi cadouri pentru cei care vor îmbrăca un obiect vestimentar de culoare roşie.

Crăciunul reprezintă un moment magic ce merită trăit alături de cei dragi. Vino să răspândim împreună magia Crăciunului şi să aducem speranţă şi bucurie în suflet celor care au nevoie de noi.

Check-in: marţi, 18.12.2018, ora 17:45 – Aula Victor Jinga (FSEGA)
​ Dress code: Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.