18 februarie Pierderea ca un labirint

Pierderea ca un labirint

Marți, 18 februarie 2020, ora 19:00, Education Studio, str. Tipografiei, nr. 1, ap. 3, Cluj-Napoca

Donația recomandată: 30 lei

Pierderea ca un labirint

Experiența pierderii e una din cele mai puternice experiențe pe care le trăim în viață, indiferent că e vorba de pierderea a ceva sau a cuiva. De-a lungul vieții și a muncii am întâlnit o diversitate de pierderi și am văzut că oamenii au strategii diferite de a face față la ele.

În această seară vă propun să vorbim atât de pierderea capacităților fizice sau mentale, cât și de pierderea umană pe care o trăim fiecare pe rând, la un moment dat. În această privință, am aflat că niciodată nu e suficient timpul pe care îl trăim cu oamenii pe care îi iubim pentru că îi dorim o viață lângă noi, atât cât trăim.

Pierderea a destabilizat mulți oameni. Unii pe care i-am întâlnit mi-au părut rătăciți într-un labirint, alții, găsiseră singuri drumul spre ieșirea din el. Pentru câțiva am fost tovarăș de drum în aflarea căii de ieșire din labirintul dureros al pierderii. Acestora le mulțumesc pentru încredere. În acest context se naște un sentiment aparte.

Chiar dacă acest subiect nu e cel mai comod, îl găsesc ca fiind cel mai constant în viața noastră. Și de aceea e foarte necesar să fie abordat. Deschis. Pe șleau. Așa că vă propun o seară de discuții, cu exerciții și, sper, conștientizări și împărtășiri, care să ne ușureze drumul spre modul în care ne raportăm și trăim o pierdere. Să scormonim ieșirea din labirint…

Cristina Varo – terapeut, coach și trainer în relații. Cristina are o experiență și expertiză bogată în munca cu oamenii. În cadrul terapiei individuale a lucrat cu oameni aflați în ultima fază a vieții, oferindu-le suport moral lor și aparținătorilor lor, cu persoane aflate în detenție, cu practicante ale prostituției de stradă sau cu oameni liberi, antreprenori sau angajați, aflați în situații de viață cruciale date de pierderi, șocuri emoționale, conflicte sau confuzii în fața alegerilor. Totodată, are un talent remarcabil în munca cu grupurile, conducând cu succes nenumărate grupuri în care a abordat teme diverse ce țin de autocunoaștere, managementul stării interioare, leadership, coaching etc., în cadrul cursurilor open sau în companii.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării (Pierderea ca un labirint), participanții sunt invitați să ofere o donație. Donația recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local Seri Pozitive Cluj-Napoca: Iulia Cena-Dican

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *