18 iunie Magie pentru oameni mari și mici

Sambata, 18 iunie 2016, ora 11.00, MiniReactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

Magie pentru oameni mari și mici – cu: Florin Suciu-Buh

Parcă abia a început anul școlar, că s-a și terminat! Cel puțin asta e senzația la Mini Reactor, unde timpul pare să zboare mai repede – așa e când te distrezi, se spune. Și se poate spune orice despre noi, dar nu că nu știm să ne distrăm. Din toamnă și până acum, lună de lună și săptămână de săptămână, am adunat cele mai frumoase povești pentru cei inteligenți prichindei din oraș. Acum ne pregătim de vacanță cu un program care să vă însenineze zilele de iunie și să vă facă poftă de ce va urma la toamnă.

Cu magie se încheie programul lunii iunie și, odată cu el, al stagiunii 2015-2016 la Mini Reactor. Vă mulțumim pentru reacțiile calde de peste an și vă așteptăm în continuare la poveștile de fiecare sâmbătă!

Magic Puppet şi Mini Reactor vă deschid porțile unei lumi unde orice este posibil, cu spectacolul Magie pentru oameni mari și mici cu Florin Suciu-Buh.

Vă invităm să faceti cunoștintă cu magicianul nostru care vă va uimi de fiecare dată. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor și, fiind interactiv, va stârni multe întrebări și hohote de râs în rândul spectatorilor. Veți putea viziona trucuri clasice de iluzionism cu sfori, biluțe, baloane și nu numai. Magicianul nostru vă va citi gândurile, va îndoi linguri cu puterea minții și va face să dispară obiecte chiar în fața dumneavoastră.

Recomandat copiilor 4+
O producție a Companiei Magic Puppet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.