18 iunie Picnic si Provocare

Sambata, 18 iunie 2016, ora 12:00, Sediul Asociatiei iCare, Chinteni (zona lacului)

Picnic si Provocare – iCare, Dare to Care!

PROVOCARE: Va provocam sa ADOPTATI toate animalutele Asociatiei iCare intr-o singura zi!

Picnic si Provocare este fratele mai mare al evenimentului Picnic de Poveste. Pentru ca prima editie a iesit mai bine decat am sperat si ne-am bucurat de un interes deosebit din partea voastra, continuam cu idei noi si PROVOCARI pentru voi! Fiecare persoana care va da GOING la eveniment va primi o provocare!

INVITATI confirmati:

Poethree – poezie live
Royal HH – Live Session
Voltaj Academy & Trupa Static
ALDARIS
KRISZ


A fost odata ca niciodata o casuta cu poarta turcoaz, la marginea unui lac. Multe povesti au circulat din om in om, de la cei cativa curajosi care au batut drumul pana la ea. Se spune ca acei curajosi s-au intors la casele lor mai fericiti, pentru ca si-au gasit acolo un prieten adevarat cu care sa isi impartaseasca viata. Se mai spune ca poarta era fermecata si dupa ce treceai de ea intrai intr-o lume magica. Oare ce vedeai dincolo de poarta? Oare cum iti gasesti un prieten adevarat?

PICNIC SI PROVOCARE inseamna ca:
1. va invitam sa va bucurati de O OAZA DE RELAXARE in natura, pe o terasa frumoasa cu priveliste la lac, alaturi de oameni faini si animalute vesele. Pentru a va face experienta cat mai placuta la noi, va asteptam cu un ceai bun, o cafea aromata si bunatati bio / vegane pe care sa le savurati in timp ce stam la o poveste.
2. dorim sa promovam un weekend de ADOPTII, vom fi tot timpul prezenti la casuta, pregatiti sa va oferim informatii, consiliere si sa vi-l prezentam pe cel mai bun prieten.
3. NE JUCAM, NE RELAXAM, dar si INVATAM, unii de la altii, discutand si impartasind experiente, alaturi de specialisti care ne corecteaza si completeaza acolo unde nu am fost atenti.
4. pregatim un WEEKEND DE SARBATOARE PENTRU ANIMALUTE.
5. exact dupa cum spune titlul, SCRIEM POVESTI. Aici nu va spunem mai multe, e surpriza pentru cei ce ne vor vizita.

Noi va asteptam cu bratele deschise, pisicile va asteapta torcand tolanite la soare, iar cateii va asteapta dand din codite in speranta ca vor primi ceva bun de la voi.

Go green, go free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.