18 mai Masha și Ursul

Sambata, 18 mai 2019, ora 11:00 si 14:00, Casa de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga,nr. 1-3

Pret bilet: 80/ 100 lei

Masha și Ursul – spectacol live

Toate personajele animate prind viață într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste amuzantă și misterioasă alături de personajele lor favorite, Masha și Ursul.

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha și Ursul” a fost tradus în 25 de limbi diferite și este difuzat în peste 120 de țări. Desenul animat este în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO și NBC Universal.

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a părintelui ei – Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii.
Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări.

18 mai Masha și Ursul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top