18 mai Propria mea lume

Propria mea lume

Marti, 18 mai 2021, ora 19:30, online

Propria mea lume – teatru radiofonic, de Victor Alexandru (10 ani) și Radu Popescu (tata)

Radu Popescu este dramaturg și regizor, și este unul dintre membri fondatori ai Teatrului Apropo. A vrut să-i facă prezentările și fiului său, Victor, cu lumea creativă a scrisului și a teatrului. Împreună au conceput un text care îmbină realitatea multor copii cu o surprinzătoare dimensiune SF.
”Propria mea lume” este numele unui joc în VR lansat recent, dar care are o funcție specială: poate altera percepția timpului. Doi prieteni pornesc în căutarea unei soluții și ajung chiar la compania care produce jocul. Acolo învață că totul nu e mereu așa cum pare și că, de cele mai multe ori, e mai bine să fim înțelegători decât să judecăm.

Piesa de teatru radiofonic, produsă în parteneriat cu Radio Cluj, poate fi ascultată în premieră, pe data de 18 mai de la ora 19:30 pe canalul nostru de Youtube: https://youtu.be/8gWj9iycOio

La finalul programului radiofonic, pe data de 1 iunie, vom anunța care dintre scenarii va fi transformat într-un spectacol de teatru pentru copii marca MiniReactor.
În actul creativ feedback-ul publicului este extrem de important, astfel încât dorim să aflăm părerile voastre despre fiecare piesă radiofonică în parte. Tocmai de aceea, odată cu difuzarea celor șase propuneri de texte, lansăm și un formular special pentru feedback. Acesta se poate completa aici: https://bit.ly/3exLJIm

Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.