18 noiembrie AIVI Târg Hibernal

Duminică, 18 noiembrie 2018, ora 12:00, Makeba, str.Inocentiu Micu Klein, nr. 23

Intrarea liberă

AIVI Târg Hibernal

Am auzit că temperaturile scad, ca atare ne pregătim de sezonul hibernal, așa cum știm noi mai bine: alături de prieteni, într-un cadru incluziv, învățând și comunicând unii cu ceilalți.

La târgul nostru de iarnă veți găsi obiecte vechi, haine, cărți, jucării, articole decorative și accesorii, obiecte funcționale sau diverse suveniruri culturale. Lucrușoare care își caută un (nou) stăpân. Le veți putea lua acasă în schimbul unor donații simbolice care vor susține activitățile și programele informale de incluziune socială dezvoltate de AIVI la nivel local și național.

Deoarece credem că interacțiunile dintre noi, oamenii, cunoscuți sau necunoscuți, au darul de-a încălzi sufletele și de-a sparge barierele, voluntarii #AIVIcluj pregătesc și câteva activități cu totul deosebite. Vi le vom prezenta cât de curând, pe rând, însă ținem să împărtășim bucuria: lansăm cea de-a patra ediție ConvoClub at Cluj (cluburi de conversație în limbi străine), iar duminică veți avea ocazia să participați la câteva ateliere demonstrative!

Suntem nerăbdători să vă cunoaștem! Pentru orice întrebări vă stăm la dispoziție aici sau pe aivicluj@gmail.com .

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea la eveniment este liberă. Pentru participarea la ateliere și activități specifice se recomandă o donație minimă între 10 și 20 lei /atelier, care să acopere costurile materiale și logistice. Similar, pentru lucrurile disponibile la târg se recomandă donații minime care să reflecte aproximativ valoarea obiectelor.

Donatiile vor fi folosite exclusiv în următoarele scopuri:
– finanțarea proiectului de lectură adresat vârstnicilor: Clubul de Carte Senior
– finanțarea proiectului național AIVImedia.hub, pe care îl pregătim de zor și care a beneficiat, deja, de un premiu din partea asociației Ateliere Fara Frontiere (15 calculatoare recondiționate pentru voluntarii noștri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.