18 octombrie In The Art Room

Art room

 Vineri, 18 octombrie 2019, ora 20:00, No Name, Piata Muzeului, nr 5 In The Art Room 

Intrarea liberă Art room

Nefiresc Vibes III – In The Art Room

Nefiresc vă invită la un nou eveniment “In the Art Room – Collaborative painting”, unde ne vom conecta nefiresc cu rimul, muzica și culorile, prin următoarele activităţi propuse:

21:00-22:00 The Conductor
22:00-24:00 Collaborative Painting
24:00-02:00 Midnight jam

incursiune muzicală cu Andreea Green – reggae, tribal, chill, psydub.

Intrarea este liberă, dar pentru susţinerea evenimentelor viitoare, orice donaţie este apreciată.

21:00-22:00 The Conductor

Nimic nu este static în lume. Totul este mișcare și totul există doar în procesul devenirii. De aceea, poate cel mai important element al mișcării este ritmul, fără de care mișcarea nu poate deveni vie.
Prin jocul propus, vom descoperi necesitatea ritmului și spontaneitatea corpului.

22:00-24:0 Collaborative Painting

Și cum aducem în artã armonia pe care o vedem în viață (ritmul, polaritatea) observăm că nimic nu este incomparabil, toate comunicând între ele. Acest lucru îl descoperim și în pictură, unde o simplă linie poate deveni fluidă, dând naștere ritmului.

Prin ritm vom parcurge și misterele spaţiului, propunând activitatea principală “Collaborative Painting”, sub forma unui mozaic… un pic mai nefiresc.

Mozaicul (ca si traducere a englezescului “tessalation”) se referă la umplerea unei suprafeţe prin repetarea unei forme – fără a exista în final suprafeţe goale sau suprapuneri.
În acest caz, spaţiul este umplut de orice formă pe care participantul alege să o adauge (un nor, un cub, un gând, o îngheţată), conturul său fiind însã în final punctul de plecare al unei alte forme.

Am ales această “formă de exprimare” gândindu-ne că trăirea fiecărui individ este adesea definită în raport cu de celelalte forme (idei, oameni, locuri) cu care intră în contact.

Pentru a ne înţelege deci în profunzime este uneori necesar să ne privim în contextul Comunității în care trăim. Ca să evoluăm este necesar să ne adaptăm mediului- sau să adaptăm mediul?

Ce ne unește și ce ne desparte? Unde se termină conturul meu și unde începe celălalt? Cum influenţez prin ce creez și cum sunt influenţat?
Sunt întrebări pe care nu trebuie să le pui neapărat, dar poate că vei găsi răspunsuri.

Așteptăm să te alături procesului creativ și/ sau să savurezi din muzica ce va umple restul din spaţiu.

Vei avea la dispoziţie pensule, culori și markere- dacă simţi, poţi contribui și cu alte materiale.

See you In the Art Room!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.