18 septembrie Exeunt

Exeunt

Sambata, 18 septembrie 2021, ora 20:00, Reactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

Intrarea liberă

Exeunt – proiecție specială a spectacolului, urmată de o discuție cu artiștii

Spectacol conceput și creat colectiv în aprilie-mai 2020
Regie: Bobi Pricop
Șase oameni așteaptă de mult timp, în locuințele lor, un viitor în care se vor putea întâlni și vor fi împreună. Singurătatea se adâncește și scoate la iveală nostalgii, anxietăți, frici. Însingurarea îi forțează să descopere noi moduri de exprimare, la care apoi vor fi nevoiți să renunțe. Exeunt
Exeunt (lat. exeo – ei/ele ies, folosit frecvent ca indicație pentru ieșirea din scenă a unui grup de actori) va fi pentru ei ieșirea din intimitate. Drumul către un viitor împreună e o redescoperire a lumii, o călătorie de la o minte prăbușită în sine la o minte colectivă, un traseu la capătul căruia, într-un spațiu comun, componentele unui același organism se vor lega, rând pe rând, una de cealaltă
Intrarea este liberă, cu rezervări la adresa de e-mail rezervari.reactor@gmail.com
Înainte de proiecție, puteți vizita instalația Hidden Perspectives (https://www.facebook.com/events/530243068081901)
Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu Sars-Cov2:
Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, vă recomandăm achiziționarea biletelor online.
Echipa Reactor vă va indica, la intrare, locul dumneavoastră.
Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului prin platforma eventbook sau prin telefon la numărul 0753904752.
Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 15 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
Accesul spectatorilor în curte este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în sala de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de Reactor.
Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac, conform normelor în vigoare.

Evenimentul are loc în cadrul programului „Postuman. Abordări performative”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, cofinanțat de Primăria Muncipiului Cluj-Napoca prin proiectul „Reactor 2021. Proiecții despre viitor”.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.