18 septembrie Hidden Perspectives

Hidden Perspectives

Sambata, 18 septembrie 2021, ora 19:00, Reactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

intrarea liberă

Hidden Perspectives – tur realitate augmentată

Într-un viitor îndepărtat, rasa umană a evoluat în două direcții opuse: o parte din populație a decis să-și minimalizeze impactul asupra planetei reducându-și la propriu dimensiunea, în timp ce alții , mult mai puțini, au continuat să se augmenteze într-o încercare de a deveni mai mari, mai puternici, mai frumoși. Căutați-i prin spațiul Reactor și vă vor spune povestea lor! Hidden Perspectives

Vă încurajăm să vă aduceți și să vă folosiți căștile.

După eveniment, vă invităm să participați la o proiecție specială „Exeunt”. Detalii legate de rezervări, aici:
https://www.facebook.com/events/863099874330323/?ref=newsfeed

Instalația a fost creată în cadrul unui workshop coordonat de Klaus Obermaier și organizat de Reactor de creație și experiment, în colaborare cu programul masteral Digital Interactive Arts al Facultății de Teatru și Film, UBB Cluj.

Evenimentul are loc în cadrul programului „Postuman. Abordări performative”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, cofinanțat de Primăria Muncipiului Cluj-Napoca prin proiectul „Reactor 2021. Proiecții despre viitor”.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.