18 septembrie Mic târg de toamnă

Mic târg de toamnă

Sambata, 18 septembrie 2021, ora 13:00, Zazen, str. Frasinului, nr. 41

Participarea gratuită

Mic târg de toamnă si discuții despre metode de asociere

4 dintre cele 5 foodhub-uri din rețeaua FoodHubs.ro, adică Nod Verde, Cumsecade (Helyenvalo Helyi), Roade și Merinde, Nord Natural și Cooperativa Calea Laptelui vă invită la o după-amiază de discuții despre elementele-cheie care dau sens proiectelor noastre zi de zi: lanțul scurt alimentar, formele de asociere și cum putem deveni mai buni împreună, brânzeturile și lactate local – drumul către agricultură sustenabilă. Sesiunile și dezbaterile vor fi însoțite de desgustări de produse locale, bulz și vinuri de la producătorii din rețeaua Nod Verde, Calea Laptelui și Cramele Ulm. Mic târg de toamnă

Participarea este gratuită și formularul de înscriere poate fi completat aici: https://forms.gle/NLQ8PXNB3nooPUqW8

Program complet:

13:00 – 14:30 Sesiune 1 – Masă rotundă | Principalele provocări și tendințe în producția de lactate și brânzeturi locale, cum ar fi un interes tot mai mare din partea pieței pentru produsele lactate certificate ecologic; sprijinirea producătorilor de lapte de fân | Brunch cu produse locale.

15:00 – 17:00 Sesiune 2- Dezbatere | Cum funcționează un FoodHub și cum construim relații cu ceilalți actori din industria ospitalității – HoReCa.

17:00 – 18:00 Cina cu bulz si discutii libere | Preparat cu brânză de la Cooperativa Agricolă Calea Laptelui Transilvan, acompaniat de vin de la Cramele Ulm.

Pe tot parcursul evenimentului, te așteptăm la standul Nod Verde pentru un mini-târg de toamnă cu merinde din pământ odihnit, de la mici producătorii din Cluj și din împrejurimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.