19-20 iunie miniElementum

miniElementum 19-20 iunie

19 – 20 iunie 2023, ora 14:00, Centrul de recreere Anadarystr. Stejarului, nr. 149, Florești

 Intrarea liberă

miniElementum festival              miniElementum 

E timpul să ne revedem!
Cele patru elemente ale naturii – apa, aer, foc și pamant, alături de elementul „bonus” – iubire, vă dau întâlnire la o nouă mini ediție Elementum festival.

Haideți să ne bucurăm din nou de natură și de timp petrecut împreună, într-o lume gândită și creată pentru a savura conexiunea dintre cei mari și mici

V-am pregătit o mulțime de activități:
– teatru de păpuși
– spectacole interactive de muzică și dans
– concerte
– bubble-party
– tobogane gonflabile
– piscină cu bile
– ateliere creative
– loc de joacă în interior
– modul de joacă cu tiroliană
– cameră senzorială
– spațiu de joacă exterior amenajat cu căsuțe tematice
și multe alte activități distractive.

Vă oferim intrare gratuită la eveniment, asigurându-ne astfel că toată lumea se poate bucura de distracție. Totuşi, vă rugăm să luați în considerare faptul că, pentru participarea la anumite activități, se va percepe o taxă. Nu vă faceți griji, suntem atenți ca prețurile să fie rezonabile și să merite experiența oferită.

Eveniment în aer liber
Vă rugăm să purtați încălțăminte și îmbrăcăminte potrivită pentru evenimente în aer liber.

Food & Drinks
Amenajăm o zonă de servit masa. Vă aşteptăm cu food-trucks și un bar.

”Focul, Aerul, Apa si Pământul și-au făcut prieteni noi în lumea Anadary. Și pentru că le-a fost tare dor de voi s-au gândit să dea o petrecere la marginea pădurii. La intrarea în festival nu trebuie să plătiți nimic, dar unele dintre activități precum lasertag, toboganele gonflabile, facepainting, vor fi taxate suplimentar. Nu vrem să dezamăgim, așa că vă asigurăm că preţurile vor fi accesibile şi merită să le încercați.

Veniţi şi bucuraţi-vă de distracție și creativitate fără nicio bătaie de cap! Ne dorim să vă oferim o experiență memorabilă, plină de distracție și activități culturale, într-un cadru natural şi prietenos. Aşadar, haideți să sărbătorim începutul de vacanţă împreună la miniElementum, în frumoasa poieniță Anadary! Anul acesta e doar o mini ediție a festivalului, dar ne străduim să găsim spațiul potrivit care să cuprindă un nou Elementum la amploarea din 2019”, a declarat Anna Crainic, organizatorul miniElementum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.