19-23 iulie Electric Castle

Electric Castle 9 – Ziua 5

19 – 23 iulie 2023, ora 10:00, Castelul Banffy, com. Bonțida, Cluj

Pret abonament:  începand cu 200 euro

Electric Castle Festival            Electric Castle 19-23  Electric Castle 19-23  

Cu Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou în cap de afiș, plus alți peste 300 de artiști în program, EC rămâne cea mai bună alegere pentru cei care caută muzică live din genuri diverse, și experiența autentică de festival.              Electric Castle 19-23 

 Electric Castle 19-23

Programul de pe cele 12 scene este completat de întâlniri cu personalități din film și jurnalism, un Anti-Mall ce găzduiește viziuni proaspete în designul vestimentar și zeci de activități. Toate pentru o experiență EC completă.

Peste 120 de autobuze și trenuri, cu plecări din jumătate în jumătate de oră, sunt opțiunile pe care organizatorii le pun la dispoziție pentru a limita utilizarea autoturismelor. Cei care aleg, totuși, să vină cu mașina sunt încurajați să-și ia și prietenii cu ei, organizatorii oferind acces gratuit în parcare pentru mașinile cu toate locurile ocupate și anunțând premii speciale pentru pasageri.

 Electric Castle 19-23

Un parc eco de distracții, construit în jurul colectării separate și al upcycling-ului! Asta pregătește ASAP România (Armata Selectării Atente a Plasticului), în parteneriat cu Lidl România, pentru toți cei prezenți la festivalul Electric Castle.

ASAP România revine în acest an la festival cu și mai multe jocuri, workshop-uri și activități pe teme de reciclare. Exersarea colectării separate aruncând mingea potrivită în coșul corect, eliberarea celor mai multe PET-uri în spațiul de colectare, Ținta ASAP, Adevăr sau Reciclare și Roata Reciclării sunt doar câteva dintre jocurile pe care participanții le vor putea descoperi în acest an, zilnic, între orele 12:00 – 20:00, distracție prin care vor putea câștiga și premii din partea ASAP.

 Electric Castle 19-23

Pe lângă jocuri, organizatorii au pregătit și altfel de activități inedite, participanții fiind invitați la sesiunile de Cap Hair să-și decoreze coafura în mod creativ cu flori din hârtie reutilizată și culori, în cadrul a două sesiuni zilnice, între 15:00-17:00 sau 18:00-20:00.

De notat în programul zilnic – poza emblematică din Royal Wheel. Activitățile la înălțime includ și zborul cu balonul cu aer cald și pedalarea unor AirBikes

 Electric Castle 19-23

Pentru a rămâne în formă, cei cazați în camping vor putea participa zilnic la clase de fitness. De asemenea, copiii vor fi așteptați cu jocuri și activități dedicate, în timp ce tinerii vor găsi cele mai cool produse streetwear în zona specială Youth 21, de la Drip Stage.

 Electric Castle 19-23

Obiecte ce pot fi aduse in festival:

Ghiozdan;

Aparate foto profesionale si camere video (folosirea materialelor in scop comercial sau promotional este strict interzisa);

Laptopuri;

Medicamente (inclusiv insulina);

Poti aduce medicamentele recomandate de medicul tau in ambalajul original. te sfatuim sa nu aduci mai multe decat ai nevoie pentru durata festivalului. Nu este necesara nicio dovada de prescriptie medicala;

Apa in bidoane de plastic sigilate;

Parfumuri, deodorante si orice alte obiecte de igiena (inclusiv in recipiente de sticla);

Crema cu protectie solara;

Dezinfectant de maini;

Saltele gonflabile;

Obiecte ce NU pot fi aduse in festival:

Droguri;

Mancare si bautura;

Cutite si bricege cu lama mai mare de 6 cm;

Arme (indiferent daca sunt sau nu detinute legal), explozibil etc.

Orice obiect care contine sau este fabricat din sticla;

Alcool;

Animale;

Biciclete, skate-uri, trotinete, hoverboards, segways;

Umbrele de orice fel;

Instrumente muzicale;

Graffiti, stickere, etc;

Materiale publicitare;

Mobilier de gradina (scaun pliabil, masa pliabila)l

Termos;

Recipient de apa metalic, reutilizabil;

Lanterne;

Boxe, amplificatoare sau sisteme audio;

Drone sau alte obiecte zburatoare.

Anti-Mall este locul în care festivalierii pot testa originalitatea în creații vestimentare. Branduri și designeri precum Retro Future, Ototo, Porc, Hamza, Diana Marin, Tito Atelier, Mindthegap sau Koja Concept vin cu soluții pentru cei ce caută un look altfel.

Varietatea e prezentă și când vine vorba de gastronomie, căci pe lângă preparatele preferate, adică burgeri, pizza și paste, cele peste 35 de restaurante vor satisface toate gusturile. Zona de grill rămâne varianta ideală pentru cei care vor să-și pregătească singuri mâncarea, iar cei care preferă să vadă o sesiune de cooking a unui chef sau a unuia din artiștii din line-up, o vor putea face la Tazz FoodStage.

Obiecte ce pot fi aduse in zona de camping:

Ghiozdan & bagaj;

Laptopuri;

Mancare si conserve care nu sunt ambalate in recipiente de sticla;

Apa in bidoane de plastic sigilate;

Parfumuri, deodorante si orice alte obiecte de uz igienico-corporal (inclusiv in recipiente de sticla);

Crema cu protectie solara;

Dezinfectant de maini;

Aparate foto profesionale si camere video (folosirea materialelor in scop comercial sau promotional este strict interzisa);

Medicamente (inclusiv insulina);

Poti aduce medicamentele recomandate de medicul tau in ambalajul original. te sfatuim sa nu aduci mai multe decat ai nevoie pentru durata festivalului. Nu este necesara nicio dovada de prescriptie medicala.

steaguri & selfie sticks;

Boxe Bluetooth;

saltele gonflabile;

Lanterne;

Obiecte ce NU pot fi aduse in zona de camping::

Droguri;

Foc si generatoare de curent, aragazuri, gratare;

Cutite si bricege cu lama mai mare de 6 cm;

Arme (indiferent daca sunt sau nu detinute legal), explozibil etc.

sticla, cu exceptia parfumurilor;

Alcool;

Animale;

Biciclete, skate-uri, trotinete,

Umbrele de orice tip;

sisteme audio si amplificatoare de sunet;

Sisteme frigorifice;

Termos;

Recipient de apa metalic, reutilizabil;

Drone sau alte obiecte zburatoare;

Generatoare electrice. stafful nostru te va ajuta în caz de nevoie;

Aparate de gatit in aer liber.

 Electric Castle 19-23

Toate detaliile despre cei peste 300 de artiști ce vor fi prezenți, între 19 și 23 iulie, pe domeniul Banffy, pot fi găsite pe electriccastle.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.