19-23 noiembrie Donăm împreună. Noi dăm startul!

19 – 23 noiembrie 2018, ora 07:30, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18

Donăm împreună. Noi dăm startul! – ediția a 6-a

Timp de cinci zile, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj-Napoca (str. Nicolae Balcescu nr.18) în intervalul 7:30 – 13:00, îi așteptăm pe toți cei care doresc să se implice în susținerea cauzei noastre. Comunitatea UBB (studenți, cadre didactice, personal administrativ, parteneri), membri și susținători ai Asociației Beard Brothers, angajați și clienți ai magazinelor Auchan sunt așteptați să doneze sânge pentru a salva vieți.

Ne dorim să fim un exemplu pentru toți clujenii, de la mic la mare. Ne-am propus ca în cadrul acestei campanii să reușim să mobilizăm cel mai mare număr de donatori și astfel să strângem cea mai mare cantitate de sânge.

Parteneri:
Asociația Beard Brothers, Auchan Retail România, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș, Marty Restaurants, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), Direcția Comunicare și Relații Publice a UBB

Alege ziua și ora la care vrei să donezi.

Înscrie-te accesând formularul: http://goo.gl/9aBek3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips