19 august B de la Bijuterii

Sambata, 19 august 2017, ora 11:00, Parcul Feroviarilor, Cluj-Napoca

ARTbecedar – B de la Bijuterii

Sâmbătă vom experimenta împreună cu bijutiera Dana Ștefănoiu. Vom strânge ce ne face cu ochiul de prin Parcul Feroviarilor: frunze, crenguțe, fire de iarbă și compunem bijuterii din ele. Învățam că semnificația personală e mai importantă decât materialele folosite, orice se poate transforma intr-o bijuterie și 8 martie nu va mai fi niciodată ce a fost până acum.

Dana este o constănțeancă într-o vizită scurtă in Ardeal. De 11 ani are studioul propriu de bijuterie în Cluj, studiază de 20 de ani și încă nu s-a oprit.

Facilitator atelier: Apai Emese

Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier
Informații suplimentare: Apai Emese – emeseapai@gmail.com
Înscrieri: https://goo.gl/forms/CKyjdCeTpikEsvUf1

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.

ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Această sesiune de ARTbecedar se desfășoară în cadrul FabHub, un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank, derulat de Fabrica de Pensule.
Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profeșioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.