19 decembrie Stefan Banica

Miercuri, 19 decembrie 2018, ora 19:30, Sala Polivalenta, Aleea Stadionului

Pret bilet: intre 45 si 300 lei

Concert Extraordinar de Craciun – Stefan Banica

Ștefan Bănică revine pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pentru a aduce spiritul și magia sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei, cu ocazia celui mai grandios concert al său de Crăciun.

Susținut pentru al III-lea an consecutiv – în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 17 ani – în București, acest eveniment devine, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!

Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 65 de concerte de Crăciun, unde au participat peste 340.000 de persoane, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori şi de concerte susţinute, demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant şi mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

Secretul longevității acestor concerte? Ei bine, artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună unește generațiile!”, iar asta se poate observa cu ușurință în fiecare an, în sălile pline ale concertelor sale de Crăciun.

Calitatea unui show complex, diferit de fiecare dată, surprinzător, dar și emoționant în același timp este asigurată de elemente, precum: muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile și invitații-surpriză.

În 2017, la concertul de Crăciun din Cluj, invitații surpriză au fost: Nikki McCoy, Alina Erimia, Cabron și Luminița Anghel. Au creat un super show, iar cum evenimentul progresează, în 2018 va fi și mai și.

Acest spectacol reprezintă, așadar, evenimentul potrivit la care puteți participa alături de cei dragi, fiind un moment unic al lunii decembrie. De un fapt vă putem asigura, și anume că: la concert, fiecare participant va retrăi clipe, emoții și amintiri, prin prisma artistului și a melodiilor devenite hituri.

Alături de familie și prieteni, vom da strălucire Sărbătorilor de iarnă, pe 19 Decembrie, la Sala Sporturilor Cluj-Napoca! Vom cânta și vom dansa pe cele mai îndrăgite melodii ale lui Ștefan Bănică și al invitaților săi.

 Biletele pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro si eventim.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.