19 februarie SIT [live] / Mihigh / Paul K

Vineri, 19 februarie 2016, ora 23:00, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: 20 lei pana la 00.00, 30 lei dupa 00.00

SIT [live] / Mihigh / Paul K

SIT este rezultatul prieteniei dintre Cristi Cons şi Vlad Caia, un proiect ce a luat naştere acum câţiva ani, cu mult înainte ca aceştia să simtă nevoia unui avanpost de promovare a propriilor capodopere. Acest avanpost a devenit cunoscut sub numele de Amphia, propriul label ce se prezintă cu infinite posibilităţi şi care are drept scop redescoperirea artefactelor pierdute a muzicii electronice prin intermediul unei tehnici futuriste. Amphia este o lume proiectată în mintea creatorului, o lume fără graniţe şi un ocean infinit de forme muzicale şi idei ce se întâlnesc la orizont pentru eternitate. Ambii artişti au multe release-uri spectaculoase, ceea ce face din SIT live un proiect tot mai interesant unde aceștia își pot extinde creativitatea performând împreună.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală masură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice. Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records Romania, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.