19 ianuarie Concert meditativ cu gong si boluri tibetane

Marti, 19 ianuarie 2016, ora 19:00, Genial Indigo, str. 1 Decembrie 1918, nr. 60, cart. Grigorescu

Donaţie recomandata: 20 lei

Concert meditativ cu gong si boluri tibetane

Vă invit cu drag să călătorim pe aripile sunetelor sacre spre interior, unde domneşte liniştea relaxatoare.
Un gong de soare şi opt boluri tibetane vor vibra irezistibil, şi corpul nostru va înţelege frecvenţa armonioasă, iar sufletul nostru va zburda liber şi voios, când agitaţia minţii se va reduce la tăcere.

Se asigură perne, saltele, pături pentru ascultarea confortabilă a concertului de 1 oră. Durata de 2 ore ia în calcul găsirea locului simpatic în spaţiu (şezut, întins, poziţie de meditaţie) şi eventualele relatări la final.

Concertul şi viitoarele concerte pot fi sprijinite, încurajate printr-o donaţie de 20 ron, sau mai mult, sau mai puţin. Cine simte că vrea să dea, să dea, cine nu are de unde, şi vrea să vină, să atragă prin prezenţa sa la eveniment bunăstarea materială necesară pentru viitoarele prezenţe îmbucurătoare.

Rog persoanele interesate să scrie în privat numele şi numărul de telefon, chiar dacă se înscriu la eveniment şi pe Facebook. Motivul: pur organizatoric, poate între timp se schimbă ceva.

Despre gazdă:
Szakáli-Kiss Ágnes, traducătoare, sonoterapeut, consilier de dezvoltare personală, aspirantă şi, în primul rând, artistă. Un copil indigo care acum îşi deschide aripile, ca să trezească lumea la frumuseţile realităţii şi la realitatea frumuseţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.