19 iunie-2 iulie Expozitia Creativitate demascată

Expozitia Creativitate demascată

19 iunie – 02 iulie 2021, ora 17:00, Cluj Art, str. Paul Chinezu, nr. 4

Intrarea liberă

Expozitia Creativitate demascată, Crinela Cârlogea

Vă așteptăm la un alt vernisaj drag nouă, cel al expoziției de pictură și nu numai numită “Creativitate demascată” a artistei Crinela Cârlogea. Așadar, de la ora 17 vă așteptăm la galeria Cluj Art să demascăm împreună creativitatea. Vernisajul va fi prezentat de către Giovanna Moț și curatoriat de către prof.univ.dr Dorel Găină.
“Mă numesc Crinela Cârlogea. Sunt absolventă a Facultății de Mecanică din Cluj-Napoca, de meserie inginer. Domiciliul stabil în Alba Iulia, dar sunt rezidentă în Cluj-Napoca de 6 ani.
Arta pentru mine e modalitatea de a exprima emoție, sentimente, stări diverse. Înseamnă a iubi și a transmite dragoste. Am cochetat de copil cu desenul, dar doar de 12 ani am început să pictez și să mă bucur de tot ce înseamnă asta: culoare, relaxare, vindecare.
Pictura m-a ajutat să trec cu bine printr-o problemă de sănătate, ceea ce a făcut să îmi doresc să transmit acest lucru și să ajut și alți oameni să facă la fel.
Deci sunt artist plastic amator, autodidact și cu specializări în terapia prin artă. Am absolvit cursuri de dezvoltare personală, iar în prezent sunt consilier prin artă. De 9 ani fac cursuri de pictură cu adulți și copii în care îi ajut să descopere beneficiile picturii, a culorii și îi provoc să se redescopere.
Iubesc culoarea, oamenii și copiii. Pictez cum simt și nu îmi doresc decât ca emoția să fie sentimentul pe care să îl transmită tablourile mele. Am avut expoziții în Alba Iulia și la Galeria Cluj Art.”
Expoziția rămane deschisă spre vizitare până în 02 iulie 2021.
Program de vizitare:  luni – vineri: 11:00-18:00 Expozitia Creativitate demascată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.