19 iunie Atipic Beauty 2018

Marti, 19 iunie 2018, ora 19:00, Casino Centru de Cultura Urbana, Parcul Central Simion Bărnuțiu, FN 

Atipic Beauty 2018 – spectacol de modă inedit

Clujenii sunt invitați să ia parte la un eveniment emoționat, o adevărată lecție de viață în care frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat in cadrul celei de a 14-a ediții a proiectului Atipic Beauty ce va avea loc la Cluj-Napoca.

12 modele de viață, reprezentând 12 suflete frumoase imobilizate în scaune cu rotile, vor demonstra faptul că frumusețea nu are limite și vor susține o prezentare de moda în cadrul căreia vor purta creații vestimentare semnate de designerii români renumiți.

Acest eveniment este organizat de asociația Open Your Heart și asociația Sagapo, în colaborare cu agenția de turism Wens Travel și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Cele 12 modele în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 12 persoane publice, având ca principal obiectiv eliminarea barierelor din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul este moderat deCosmina Păsărin iar momentul artistic este susținut de Miklos Roland, Teodora Iacob și Studioul Lya Hubic al Operei Naționale Române Cluj-Napoca coordonat de Florin Estefan și Iulia Merca, acompaniați de A.T.A.C. BAND.

Colaborarea designerilor în proiect manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi, urmărindu-se astfel schimbarea ideilor preconcepute vizavi de aceste persoane.

Lista designerilor români, care vor oferi ţinute participantelor, îi cuprinde pe:
Tina Olari
Aida Lorena Atelier
Nicole Enea
Lady’s Boutique by Maria Toncean
TRENDS by Adina Buzatu
Odys by Olga Pop
DEMETRA Boutique
Louis Purple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.