19 iunie Stand-up comedy

Duminică, 19 iunie 2016, ora 20:30, Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: între 50 și 90 lei

Stand-up comedy – Teo, Vio și Costel

Teo sau Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un ”Daddy Caddy” al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. Ca și Teo și Costel, Vio a început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

“Această primă serie de Comedy Weekend se încheie în această vară așa cum a început: cu un super-show de stand-up comedy și hohote de râs. Publicul clujean ne-a surprins cu entuziasmul și pofta de a lua o pauză de la stresul de zi cu zi și de a se relaxa la un show de stand-up comedy de calitate. Ne bucurăm că în ultimele 3 luni am reușit să punem nenumărate zâmbete pe fețele oamenilor cu ajutorul invitaților noștri și abia așteptăm să dăm startul la o nouă ediție de Comedy Weekend.” – Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend

Bilete online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agenția Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.