19 mai Freelancers Night

Joi, 19 mai 2016, ora 18:00, Impact Hub, str.Gării nr. 21, clădirea D parter, Liberty Technology Park

Participarea gratuită

Freelancers Night – eveniment care reuneste comunitatea locală de freelanceri

Impact Hub Cluj-Napoca organizează Freelancers Night, un eveniment care va reuni comunitatea locală de freelanceri în jurul a 3 tipuri de experiențe: de lucru, de învățare și de interacțiune.

Aflat într-o tendință constantă de creștere, se estimează că până în 2020, 40 % din forța de muncă din întreaga lume va fi reprezentată de freelanceri, iar Clujul nu face excepție. Web desing, programare, contabilitate, marketing, comunicare, fotografie, grafică sau training sunt doar câteva dintre domeniile în care mii de clujeni aleg să lucreze pe cont propriu.

Ei sunt cei care sunt invitați la evenimentul din 19 mai unde organizatorii de la Impact Hub Cluj-Napoca le vor oferi acestora experiențe cheie de învățare și interacțiune ce îi vor ajuta să își dezvolte carierele.

”Interacționăm zilnic cu freelanceri în spațiile noastre din Cluj și București și printre cele mai dese provocări semnalate de aceștia se numără birocrația fiscalității românești, aspectele juridice ale muncii lor (în special contractarea), gestiunea timpului și productivitatea, creșterea portofoliului de clienți și interacțiunea cu alți freelanceri. Pornind de la acestea am construit evenimentul Freelancers Night ca o succesiune de sesiuni special adresate freelancerilor susținute de specialiști și momente dedicate interacțiunii.” a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Cluj & Bucharest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.