19 mai Stand-up Comedy

Joi, 19 mai 2016, ora 20:30, Casa De Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 50/ 60 lei

Stand-up Comedy cu Teo, Vio și Costel

Primul sezon Comedy Weekend se încheie spectaculos cu trioul minune al comediei românești: Teo, Vio și Costel.Stand-up-ul, hohotele de râs și oamenii fericiți își dau întâlnire la Casa de Cultură a Studenților.

Teo sau Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un ”Daddy Caddy” al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. Ca și Teo și Costel, Vio a început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Vom oferi un număr limitat de bilete Meet&Greet la prețul de 90 lei care oferă adiacent locului la spectacol, un afiș cu autograf, o fotografie și o sesiune de câteva minute în care îi veți cunoaște pe Teo, Vio și Costel.

Bilete găsiți pe www.biletmaster.ro și www.eventim.ro sau la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj Napoca și la sediul Wens Tour de pe Blvd. Eroilor, nr. 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.